diensten

Geconditioneerde zendingen van 1 doos tot 33 pallets door heel europa

Groupage vervoer

Brouwer is gespecialiseerd in geconditioneerd groupagevervoer binnen Europa. Deelladingen worden in het koel-/vrieshuis op Urk gecombineerd tot volle vrachten/routes. Dankzij onze multi-temperatuurtrailers zijn we in staat om op alle routes te vervoeren met twee verschillende temperaturen.

Transport in Europa

Uw zendingen naar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk worden verzorgd via onze eigen routes. Voor beleveringen aan andere Europese landen maken we gebruik van onze betrouwbare partners. Neem contact met ons op voor informatie over de doorlooptijden.

Nederland

België

VK & Noord-Ierland

Duitsland

Oostenrijk

Noorwegen

Zweden

Denemarken

Zwitserland

Italië

Frankrijk

Spanje

Portugal

Ierland

Tsjechië

Polen

Samenwerking
Kotra logistics

Op 01-1-2021 heeft Kotra Logistics een belang verworven in Brouwer. Sindsdien werken beide bedrijven nauw samen. Kotra heeft vestigingen in Yerseke, Breskens, Boulogne-sur-Mer, Frankfurt, Berlijn en Krefeld. Hierdoor behoort bijna elk land in Europa tot de mogelijkheden voor belevering via Brouwer. De familiebedrijven onderscheiden zich door een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Ze versterken elkaar. Dit resulteert in eindeloze mogelijkheden voor klanten om naar bijna elk Europees land te leveren.

onze klanten