transport naar Harlingen

Vis Transport vanuit Harlingen

Iedere vrijdag en zaterdag verzorgt Brouwer Transport het transport van verse vis vanuit vissersplaatsen zoals Harlingen. Lauwersoog, Eemshaven, IJmuiden etc. 

 

Vis Vervoer als specialisme

Brouwer Transport is ontstaan doordat oprichter Jurie inzag dat er logistieke oplossingen moesten komen. Visserschepen gingen de Noordzee op omdat de Zuiderzee verandert was in zoet water. De visserij veranderde, en Brouwer Transport veranderde mee. 


Hygiene van de verse vis is gegarandeerd

Bij het transporteren van verse vis is hygiene enorm belangrijk. De vis mag tijdens het transport geen kwaliteit verliezen. Met het ISO 22000 keurmerk zijn procedures vastgelegd zodat iedere chauffeur weet wat hij moet doen. Met het waarborgen van de kwaliteit van het product voor ogen. 

 

MSC gecertificeerde vis

Vissers zetten met het MSC keurmerk stappen om de vis op een duurzame manier te vangen. Brouwer Transport zet vrachtwagens met de modernste apparatuur in om de vis zo snel mogelijk te lossen bij de Visveiling in Urk. Aangezien Brouwer Transport direct naast deze visveiling is gevestigd brengt dit nog meer voordelen voor de klant met zich mee. Verder beschikken alle trailers over een laadklep.